DEMONSTRATIE SCHAPENDRIJVEN MET BORDER COLLIES

De demonstratie schapendrijven geeft een goed beeld wat de samenwerking is tussen Border Collie en mens en hoe zij er samen voor kunnen zorgen dat de schapen die kant op gaan die zij graag willen.

Tijdens de demonstratie Schapendrijven met Border Collies laten we u diverse honden zien van verschillende leeftijden en van verschillend trainingsniveau. Hoe trainen wij nou een Border Collie en wat maakt een hond nou een tophond voor de topsport? Het is bijzonder, indrukwekkend en soms zelfs spectaculair om te zien hoe intelligent de Border Collie is. De demonstratie wordt gegeven door professionals uit de topsport en zij zullen u vol passie laten hoe het schapendrijven werkt. 

Een demonstratie schapendrijven is zeer geschikt voor diverse evenementen, fairs, beurzen, open dagen, familiedag of zelfs als vergaderbreak. Maar het kan ook heel goed ingezet worden als publiekstrekker of als kick-off van een prachtig evenement. De demonstratie kan voor kleinere groepjes worden gedaan, maar ook op grote evenementen voor een ongelimiteerd aantal personen. Een ware belevenis.

Een demonstratie schapendrijven met Border Collies duurt ongeveer 30 minuten. Wij kunnen de tijdsduur van de demonstratie in de meeste gevallen geheel aanpassen aan de beschikbare tijd binnen uw programma. De demonstratie geven wij door heel Nederland, uiteraard bent u ook van harte welkom op onze eigen locatie in Heteren.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer informatie over de demonstratie schapendrijven? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

 

naamloos-1.pngnaamloos-2.png

In actie

Royal Canin